CFR / NOTICIES

El partit CF Reus B Cambrils - FC Martinenc, a l'Estadi Municipal de Reus

El futbol continua sent protagonista a l’Estadi Municipal de Reus. Aquest diumenge a les 12.00 hores, l’Estadi acollirà el partit entre el CF Reus B Cambrils i el FC Martinenc, corresponent a la jornada 28 del grup 3 de Tercera Divisió.

 

El conjunt d’Albert Company buscarà la segona victòria consecutiva com a local per tal de seguir enganxat a la zona alta de la classificació i, de pas, allunyar-se de forma contundent de la part baixa de la taula. Situats a una còmoda 9a posició, el filial roig-i-negre manté 14 punts de marge respecte al descens i té a 9 punts el playoff d’ascens. Un triomf contra el Martinenc, actual cuer de Tercera, permetria al CF Reus B Cambrils consolidar-se a una còmoda posició abans d’afrontar el tram final de la temporada.

 

Per a aquest partit, s’habilitaran les zones de Tribuna Baixa i Gol Nord i es mantindran els preus de les entrades habituals fins ara en els partits del CF Reus B Cambrils:

  • Abonats CF Reus: entrada gratuïta
  • Socis FC Martinenc: 5 euros*
  • Públic general: 10 euros

*El CF Reus i el FC Martinenc, juntament amb diversos equips de Tercera, mantenen un acord per tal de fixar el preu de les entrades per a socis visitants a 5 euros.

 

Els mitjans que vulguin acreditar algun periodista o fotògraf pel partit han d’enviar un correu electrònic amb les dades dels professionals a acreditar a premsa@cfreusdeportiu.com.