CFR / NOTICIES

El Centre d'Amics de Reus, protagonista del cartell CF Reus - UD Las Palmas

Aquesta temporada 2018-2019, les entitats de la ciutat de Reus seran les protagonistes dels cartells de partit del CF Reus. El projecte neix amb l'objectiu de potenciar l'àrea social del club roig-i-negre i estar present en el teixit associatiu reusenc. Per part de les entitats, aquesta mesura permetrà augmentar la visibilitat a la ciutat i establir noves col·laboracions amb el CF Reus. Les 21 entitats reusenques que tindran un espai en els cartells del CF Reus seran les següents: Xiquets de Reus, Orfeó Reusenc, Bravium Teatre, Centre de Lectura, Cambra de Comerç, Unió de Botiguers, Tomb de Reus, Reus Deportiu, CN Reus Ploms, Club Tennis Reus Monterols, Imperials Reus, Òmnium Cultural, El Círcol, Taller Baix Camp, Fundació Bara, ANC, H2O, Federació d'Associacions de Veïns, Diables Reus, Colla Gegantera de Reus i Centre Amics de Reus. 

El Centre d'Amics de Reus, protagonista del cartell CF Reus - UD Las Palmas

El Centre d'Amics de Reus és l'entitat escollida pel cartell del partit contra la UD Las Palmas, que es disputarà el dissabte 19 de gener a les 20.30 hores a l'Estadi Municipal. Per aquesta ocasió, el jugador Alfred Planas és l'escollit per protagonitzar el cartell. L'extrem roig-i-negre apareix a la imatge jugant a futbol botons en la sala on va nèixer el pintor reusenc Marià Fortuny. L'Associació Reusenca de Futbol-Botons, una de les diverses seccions del Centre d'Amics de Reus, és l'encarregada de promoure l'afició per aquest joc el qual té un popular seguiment a la ciutat de Reus.

El Centre d'Amics de Reus és una entitat soci-cultural que té com a objectiu mantenir i fomentar el reusenquisme en totes les seves expressions. L'Associació es va crear oficialment el 31 de gener del 1979 i organitza tot tipus de conferències, cursos, exposicions i excursions durant tot l'any. L'entitat està formada per les següents seccions: Associació de Dones Ganxetes, Cor Mestral, Associació Reusenca de Futbol-Botons, Grup de Lectura i Declamació, Grup de Teatre 'L'Alborada' i Vehicles d'Època (G.A.V.E.). A més, disposa de la revista trimestral "Lo Nunci", creada en el mateix any de fundació de l'entitat. Precisament, aquest any 2019 el Centre d'Amics de Reus compleix el seu 40è aniversari. Per una altra banda, cal destacar que l'Associació Reusenca de Futbol-Botons en va complir vint aquest passat 2018. La seu del Centre d'Amics de Reus es troba a la Raval Robuster Nº36 43204 (Reus). Per posar-se en contacte amb l'entitat només cal trucar al 977 754 826.