CFR / NOTICIES

La Unió de Botiguers de Reus, protagonista del cartell CF Reus - CD Numancia

Aquesta temporada 2018-2019, les entitats de la ciutat de Reus seran les protagonistes dels cartells de partit del CF Reus. El projecte neix amb l'objectiu de potenciar l'àrea social del club roig-i-negre i estar present en el teixit associatiu reusenc. Per part de les entitats, aquesta mesura permetrà augmentar la visibilitat a la ciutat i establir noves col·laboracions amb el CF Reus. Les 21 entitats reusenques que tindran un espai en els cartells del CF Reus seran les següents: Xiquets de Reus, Orfeó Reusenc, Bravium Teatre, Centre de Lectura, Cambra de Comerç, Unió de Botiguers, Tomb de Reus, Reus Deportiu, CN Reus Ploms, Club Tennis Reus Monterols, Imperials Reus, Òmnium Cultural, El Círcol, Taller Baix Camp, Fundació Bara, ANC, H2O, Federació d'Associacions de Veïns, Diables Reus, Colla Gegantera de Reus i Centre Amics de Reus. 

La Unió de Botiguers de Reus, protagonista del cartell CF Reus - CD Numancia

La Unió de Botiguers de Reus és l'entitat escollida pel cartell del partit contra el CD Numancia, que es disputarà el dissabte 12 de gener a les 18.00 hores a l'Estadi Municipal. Per aquesta ocasió, el jugador Gonzalo Pereira és l'escollit per protagonitzar el cartell. El defensa roig-i-negre s'està emprovant unes ulleres de sol a la botiga Òptiques Teixidó, membre associat de la Unió de Botiguers de Reus i col·laborador i patrocinador del CF Reus. L'empresa reusenca és un dels patrocinadors de la samarreta del CF Reus Genuine. La fotografia és una clara al·lusió al període de rebaixes, que ha donat el tret de sortida aquesta setmana a la ciutat de Reus.

La Unió de Botiguers de Reus és una associació de comerciants de Reus i del seu terme municipal. L'eix fonamental de les seves actuacions és la representació, defensa i promoció dels seus associats i de la seva activitat comercial en un àmbit de competència entre ciutats i en un entorn de proliferació de grans àrees comercials. A més, també realitza i impulsa les iniciatives que puguin sorgir per incrementar el prestigui del comerç local entre moltes altres coses. A banda de Òptiques Teixidó, les següents empreses també són col·laboradores i patrocinadores del CF Reus i membres d'Unió de Botiguers de Reus: Roslena Llibertat, Rabassa, Artyplan, Banc Sabadell, Copimac, Mc Donald's Reus, Pastisseria Mare Molas i Sp Activa. La seu de l'entitat es troba al Centre Cívic de Llevant situat a la Plaça de l'Hort dels Canonges, 1 CP: 43204 (Reus). Per posar-se en contacte només cal enviar un correu electrònic a ubr@ubr.cat o trucar al 977 753 359 o  625 205 366

Promoció especial CF Reus - CD Numancia