CFR / NOTICIES

El CF Reus ja ha superat la xifra de 2.000 abonats

Aquest dilluns, el CF Reus ha superat la xifra de 2.000 abonats per a la temporada 2018-2019. La campanya d’abonaments ‘EN VOLEM MÉS!”, iniciada el 18 de juny, continua a bon ritme i tot fa preveure que se superarà la xifra d’abonats de la temporada passada, que va quedar fixada en 2.132 abonats (comptant la campanya d’estiu i la campanya de mitja temporada).

 

La xifra de 2.000 abonats s’ha superat aquest dilluns, coincidint amb l’inici de la segona fase de la campanya ‘EN VOLEM MÉS!'. Des del 18 de juny, els abonats de la temporada passada han pogut renovar el carnet mantenint el seu seient, mentre que els nous abonats s’han pogut donar d’alta escollint alguna de les localitats disponibles. En el dia d’avui s’han alliberat els seients dels abonats del curs passat que no han renovat i, per tant, tots els interessats en donar-se d’alta o bé els abonats actuals que vulguin canviar de seient tindran més opcions per escollir una localitat a l’Estadi Municipal.

 

El carnet d’abonat 2018-2019 permet gaudir de diversos avantatges, com l’accés a tots els partits de LaLiga123 que es disputin a l’Estadi, així com partits de Copa del Rei o els 21 enfrontaments que el CF Reus B Cambrils disputi com a local, a més de tenir descomptes en promocions del club i empreses col·laboradores. Consulta els avantatges de ser abonat del CF Reus.

 

Tots els aficionats que vulguin ser abonats del CF Reus es podran donar d’alta a La Botiga del CF Reus, situada al Centre Comercial El Pallol de Reus, en horari de dilluns a dissabte de 09.00 a 21.00 hores.