CFR / NOTICIES

KELME, nou patrocinador tècnic del CF Reus

El CF Reus Deportiu i KELME uneixen els seus camins per les properes 4 temporades. L'entitat reusenca han arribat a un acord perquè l'empresa de roba esportiva es converteixi en el patrocinador tècnic oficial del club roig-i-negre fins al mes de juny de l'any 2022. L'acord entre les dues parts ha estat ratificat amb la signatura de Carlos García Cobaleda, Conseller Delegat de Kelme i Xavier Llastarri, President del CF Reus.

CF Reus i KELME comparteixen la seva passió i dedicació per l'esport i els dos dirigents valoren molt positivament aquest acord. El president roig-i-negre, Xavier Llastarri, ha destacat que «per nosaltres és molt important l'acord. Igual que nosaltres, KELME es troba en fase de creixement i totes dues parts volem seguir en aquesta fase de creixement conjuntament. A més, amb KELME també ens uneixen els lligams amb la Xina, fet que ajudarà a reforçar la nostra imatge internacional. També a l'estat, on KELME ja vesteix altres equips professionals de Primera Divisió i la Liga ACB de bàsquet». El Conseller Delegat de Kelme, Carlos García Cobaleda, ha manifestat que «avui presentem un important acord per a la nostra empresa, que s'emmarca dins de la nostra estratègia de ser marca de referència a la Lliga de Futbol Professional. El CF Reus ens ajuda a consolidar aquest objectiu i ho reforça donats els importants interessos que tenim ambdues organitzacions a la Xina, on el CF Reus passarà a ser una de les nostres referències. Quelcom que, sens dubte, redundarà en importants acords comercials i esportius».

El CF Reus i KELME presentaran les noves equipacions roig-i-negre en un acte que se celebrarà pròximament a la Botiga del CF Reus, situada al Centre Comercial El Pallol.

CFR / Classificació

22º
0 puntos
PtosPJPGPEPPGFGC
19
Extremadura UD 232658132938
20
Córdoba CF 212649133147
21
Nàstic 212656151538
22
CF Reus 02756161633
Veure classificació completa