CFR / NOTICIES

Aritz López Garai: «Hem recollit el premi que fins ara se'ns estava resistint»

La primera victòria de la temporada del CF Reus també ha representat la primera victòria d'Aritz López Garai en la seva carrera d'entrenador. El tècnic roig-i-negre, visiblement satisfet amb la feina dels seus homes, ha valorat d'aquesta manera el triomf contra el CD Numancia:

Primera victòria

«Hem patit molt, però els nois ho han merescut. Han fet un esforç tremend»

«Estic content pels jugadors. Hem de donar molt de mèrit a la feina que han fet avui. Hem recollit el premi que fins ara se'ns havia resistit»

«Crec que la feina que fem dia a dia és bona. Els jugadors estan fent una feina sensacional»

«La intensitat defensiva d'avui, del dia de Copa o el dia del Nàstic, és la que m'agrada. Ofensivament crec que podem ser millors. Tenim marge de millora»

Baixes

«Querol ha tingut un petit accident domèstic a la mà i per això l'hem hagut de treure de la convocatòria. L'Edgar Badia tampoc l'hem pogut recuperar. Però per això tenim una plantilla àmplia amb jugadors preparats»

El rival

«La victòria és més mèrit nostre de demèrit del Numancia. Tenen un bon equip amb un molt bon entrenador. És un equip que, si li deixes espais, et mata. Ens hem enfrontat a un gran equip»

L'afició

«Gran part de la victòria és d'ells. Hi ha hagut un moment que flaquejaven les forces i ho estàvem passant malament. L'empenta de la gent ens ha ajudat. Hi ha una comunió molt gran entre la plantilla i l'afició i això es nota»

CFR / Classificació

15º
6 puntos
PtosPJPGPEPPGFGC
12
CD Lugo 7521234
13
Córdoba CF 6520378
14
Rayo Vallecano 6513157
15
CF Reus 6513135
16
SD Huesca 5512255
17
Lorca FC 5512245
18
Granada CF 4504167
Veure classificació completa