CFR / NOTICIES

Natxo González deixarà la banqueta a final de temporada

El tècnic del Reus ha anunciat avui la seva decisió de no continuar, acompanyat de Xavier LLastarri i Sergi Parés

Natxo González deixarà la banqueta del CF Reus al finalitzar la temporada, després del partit davant l'Almeria. El tècnic del Reus ho ha anunciat aquest matí en roda de premsa, acompanyat per Xavier LLastarri, president del club, i Sergi Parés, director esportiu. La decisió l'ha pres "veient que el que em deia el cor i el que em deia el cap, coincidia".

El tècnic basc ha volgut agrair al Club "la seva confiança per aquests tres anys fantàstics, amb Joan Oliver al capdavant, al president i a Sergi Parés, per permetre'm viure els moments que he viscut aquí com a professional. Gràcies també als homes de Natxo" ha afegit referint-se al cos tècnic i als serveis mèdics, "per la seva professionalitat i compromís per assumir les diferents situacions que hem viscut".

Natxo González s'acomiada així del CF Reus després de tres temporades al capdavant de la primera plantilla, durant les quals ha aconseguit classificar a l'equip pel playoff d'ascens en dues ocasions, caient contra el Racing de Ferrol la temporada 2014/15 i pujant l'equip a Segona la temporada passada, així com assolint el gran objectiu de la temporada actual, que era mantenir al Club a la categoria de plata del futbol professional.