CFR / Abonaments / Abonaments 2018/19

Abonaments 2018/19

El CF Reus Deportiu presenta «En volem més!», la campanya d’abonaments de cara a la temporada 2018-2019, la tercera consecutiva que el club roig-i-negre viurà al futbol professional. Per segon any seguit, l’entitat roig-i-negra aposta per mantenir els preus dels abonaments, congelant les quotes respecte a la temporada 2017-2018.

 

Tots  els seguidors roig-i-negres que vulguin convertir-se en abonats ho podran fer des de 45€ fins 440€ -en funció de la zona i els diferents descomptes que es puguin aplicar-, en uns preus que es mouen dins de la mitjana de la majoria de clubs de La Liga 123.

 

La campanya d’abonaments s’iniciarà el dilluns 18 de juny, dia en què els aficionats roig-i-negres podran començar a donar-se d’alta o bé renovar el seu carnet a La Botiga del CF Reus, situada al Centre Comercial El Pallol, en horari de dilluns a dissabte de 09.00 a 21.00 hores.

 

Categories

De cara a la temporada 2018-2019 es mantindran les mateixes quatre categories existents des del curs passat:

 • Abonament 2018-2019: destinat a públic general a partir de 21 anys
 • Abonament ‘Soc del Reus’: destinat a persones aturades, jubilats, jugadors i pares del futbol base del CF Reus, famílies nombroses i persones amb discapacitat (i el respectiu acompanyant).
 • Abonament Juvenil: destinat a joves d’entre 15 i 21 anys
 • Abonament Infantil: destinat a joves d’entre 8 i 14 anys

 

Avantatges

Amb el carnet d’abonament del CF Reus Deportiu 2018-2019, els abonats podran gaudir dels següents avantatges:

 

 • Tenir assignat un seient a les graderies de l’Estadi Municipal*
 • Presenciar tots els partits de la pretemporada que el CF Reus disputi a l’Estadi**
 • Presenciar els 21 partits de La Liga 123 que es disputaran a l’Estadi**
 • Presenciar tots els partits de Copa del Rei que el CF Reus disputi a l’Estadi**
 • Presenciar els 19 partits de lliga de Tercera Divisió que disputarà el CF Reus B Cambrils al Nou Municipal de Cambrils
 • Descomptes i promocions en entrades
 • Descomptes i promocions en material oficial a La Botiga del CF Reus, situada al Centre Comercial El Pallol.
 • Descomptes i promocions amb empreses i entitats col·laboradores
 • Sortejos exclusius per a abonats

*Exceptuant els abonats ‘Soc del Reus’

** El club es reserva el dret de declarar jornada econòmica algun/s partit/s durant la temporada

 

Preus

 

Inici de campanya

La campanya d’abonaments s’iniciarà el dilluns 18 de juny, dia en què els aficionats roig-i-negres podran començar a donar-se d’alta o bé renovar el seu carnet a La Botiga del CF Reus, situada al Centre Comercial El Pallol, en horari de dilluns a dissabte de 09.00 a 21.00 hores.

 

Formes de pagament

 • Pagament íntegre en efectiu o targeta: es pagarà al moment la quantitat total del preu de l’abonament
 • Pagament fraccionat en efectiu o targeta: es pagarà al moment el 50% del preu total de l’abonament. El pagament del 50% restant es realitzarà abans de començar la segona volta del campionat de lliga mitjançant trasferència bancària*.

*En el cas que es retorni el rebut, l'abonat s'haurà de fer càrrec de les despeses bancàries

Entrega i recollida dels carnets

L'entrega i recollida dels carnets d'abonament es farà efectiva a partir del dilluns 9 de juliol a La Botiga del CF Reus. Tots aquells aficionats que s'inscriguin a partir del dilluns 18 de juny podran recollir el seu carnet d'abonat a partir del 9 de juliol, mentre que els que ho facin a partir del 9 de juliol, rebran el carnet en el mateix moment de donar-se d'alta.

Renovacions

Tots els abonats de la temporada 2017-2018 mantindran el seu seient fins al 4 d’agost, dia en què s’alliberaran els seients dels abonats que encara no hagin renovat el seu carnet.

 

Canvis de seients

Els abonats de la temporada 2017-2018 que vulguin canviar de seient, ho podran fer en qualsevol moment (sempre que el seient que vulguin no estigui ocupat per un altre abonat), ja sigui durant la campanya d’abonaments o bé durant la temporada.

 

Quina documentació es necessita?

Per donar-se d’alta com a abonat o bé renovar l’abonament, només es necessitarà el DNI com a documentació. Els abonats 'Soc del Reus' hauran de presentar la documentació necessària per acreditar la seva condició d'aturats, jubilats, jugadors i pares del futbol base, família nombrosa o discapacitat. Finalment, els abonats que vulguin realitzar el pagament fraccionat, hauran de donar el número de compte corrent.

Per agilitzar l'alta, els aficionats que vulguin ser abonats poden descarregar-se prèviament el full d'inscripció i portar-lo correctament emplenat a La Botiga del CF Reus.